Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
2
Metsästys ja muut tavarat / Myydään Kevlar-liivi koiralle
« Uusin viesti kirjoittanut viikinki 14.02.19 - klo:12:56 »
Tilattu viime syksynä suoraan Italiasta kun kotimaan myyjältä ei saatu haluttua kokoa. Kerran puettu koiralle ja todettu pieneksi. Vaihto ei kuulemma käy Suomessa kun on tilattu suoraan tehtaalta...

Eli BSPlanet-kevlarliivi kokoa 2XL, himpun verran liian pieni rotevalle parivuotiaalle länsilaikaurokselle, sopisi varmaan pienoselle urokselle tai normi nartulle.

Koko ym tietoa tuolta: https://www.retkitukku.fi/kevlar-koiran-suojaliivi-uroskoiralle.html

Hinta 150e

lisää voi kysellä  ktvaarala@gmail.com
3
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Miikka 14.02.19 - klo:11:58 »
Kiitoksia vastauksista.

Erosten kirja on tullut useampaan otteeseen luettua läpi, kuten aika monet muutkin asiaa käsittelevät tai sivuavat teokset. Tuo Erosten kirja on tosi hyvä. Hyviä vinkkejä ja kiinnostavia jahtikertomuksia. Lisää samantyyppistä lukemista toki aina kaipaisi, kirjoina tai foorumeilta. Molemmat vaatisi tietenkin vapaaehtoista vaivannäköä sellaisilta, joilla kokemuksia on.

Mukava varsinkin saada konkreettista tietoa karhunkaatoja saaneista ve-laikoista! Ja ihan yhtä mukavaa karhua haukkuneista. Noista kaadoista ja karhutöistä, kun kehtaisi omistajat kirjailla vaikka tänne pieniä pätkiä.

Eihän tässä enää pitkä aika ole, kun saa aloittaa jälkien vedot ja liinausharjoitukset... ja vielä hetken voi yrittää ehtiä näädän jälkiä ja toivoa hyviä kelejä.
4
Laikajärjestön päänäyttelyn (sunnuntai 3.3 2019) viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.2 2019 ,tällöin onnistuu ilmoittautuminen vielä sähköisesti. Toivottavasti mahdollisimman moni ve-laikan omistaja ilmoittaa koiransa näyttelyyn.Sen varsinaisen näyttelyn ohessa on hyvä mahdollisuus viettää mukava päivä saman rotuisilla koirilla metsästävien kanssa.Näyttelyyn osallistuvien ve-laikojen kesken pidetään perinteisesti arvonta laika-aiheisin palkinnoin.Nähdään Kauhavalla!
5
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Kuru/Mosku/Puppe/Vito/Karu/Peko 13.02.19 - klo:10:44 »
Paulasuon Ruska on sitten periyttänyt taipumustaan tuolle omalle koiralle Kivitaskun Kurulle kun sekin karhulle möksähtelee.
6
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Jukka "mosku" 12.02.19 - klo:20:27 »
Ohessa muutamia ve-laikoja (Eeron mainitsemien lisäksi), joille on kaadettu karhuja:

Kelopojan Noora
Pihkatapin Sako
Pella
Kivitaskun Vili
Paulasuon Ruska
Mustamiihkali
Pepi

Todistettuja karhuhaukkuja on useammallakin koiralla, mutta niistä kertokoot koiranomistajat itse enmmän.

Kaksi malliksi mainitsen ;)
Mettäkamun Mosku
Kelopahkan Tuisku
7
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Kuru/Mosku/Puppe/Vito/Karu/Peko 12.02.19 - klo:16:28 »
Lainatkaa kirjastosta tai ostakaa kirjakauppojen netistä Karhunmetsästys Yrjö ja Tuija Eronen  Ari Komulainen. Se on vuodelta 2009 mutta kestää aikaa mainiosti. Loistavasti kuvitettu teos. Vel-laikatkin on huomioitu Savukoskelaisen Marko Kilpelän esittelyssä. Koirasukupolvet ovat jo vaihtuneet, mutta hyvin on onnistanut Hilutassun Retulla, Nahkasarven Bellalla ja sen jälkeläisillä.Se on loppu joka puolelta ,  kirjastosta löytyy. On tulossa uusinta painos jollain aikavälillä hiukan päivitettynä näin ymmärsin.
8
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Eero 12.02.19 - klo:12:34 »
Lainatkaa kirjastosta tai ostakaa kirjakauppojen netistä Karhunmetsästys Yrjö ja Tuija Eronen  Ari Komulainen. Se on vuodelta 2009 mutta kestää aikaa mainiosti. Loistavasti kuvitettu teos. Vel-laikatkin on huomioitu Savukoskelaisen Marko Kilpelän esittelyssä. Koirasukupolvet ovat jo vaihtuneet, mutta hyvin on onnistanut Hilutassun Retulla, Nahkasarven Bellalla ja sen jälkeläisillä.
9
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Kuru/Mosku/Puppe/Vito/Karu/Peko 10.02.19 - klo:08:55 »
Eikös Siltamiehen Kennelistä tuosta "naapurista" ainakin ollut kaato oliko 2 vuotta sitten? Se että jahtaako keskittymä alueella missä nalleja paljon ja ukkoja vai vapaalla haulla hiljaisemmalla seudulla on varmaan merkitystä miten niitä kaatoja tulee ja tilanteita.
 Meinasin juuri laittaa kyselyn onko miten tilastoitu kaatoja laikoille vai onko vaan pienen piirin tiedossa.ps. Pitikö oikein selailla se kaato niin onhan tuosta jo aikaa,,2012 tapahtunut,,ja löytyihän noita kaatoja tosin itälaikoille
10
Venäläis-eurooppalainen laika / Vs: Karhutyöskentelyt
« Uusin viesti kirjoittanut Miikka 09.02.19 - klo:17:22 »
Tässä ehtii taas kahlaamaan foorumit ja kirjahyllyt läpi, kun on surkeat ulkoilukelit. Enempi toki kaipailis tänne foorumille kirjottelua koirien ja omistajien touhuista.

Nää ve-Laikojen karhutout kiinnostaisi itteä kyllä kovasti. Ainakin itälaikojen karhutöistä olen silloin tällöin löytänyt juttuja ja muistaakseni myös länsilaikoilta jotain lueskellut. Ve-laikoille on tässäkin puussa mainittu töitä olleen ja kaatoja tulleen, mutten ole yhtään tarinaa päässyt kuulemaan tai lukemaan. Enkä yhtään koiraa mainittavan, jolla olisi karhukaato.

Ei sillä, että epäilisin, vaan kiinnostaisi paljon. Voihan se olla, etten osaa etsiäkään. Ja toki on pieni rotu määrältäänkin. Mutta epäilisin, että viime syksynäkin useampia karhutyöskentelyjä ollut... kenties joku kaatokin...
Sivuja: [1] 2 3 ... 10